Uitgifte-automaat – DOK 11 Apotheek – Alblasserdam

Uitgifte-automaat

Uw geneesmiddelen ophalen wanneer het ú uitkomt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat kan met onze uitgifte-automaat, de Pharmaself!

Hoe werkt het?

1. Uw medicijnen staan op hetzelfde moment klaar als u altijd van ons gewend bent.
2. Als uw medicijnen klaar staan, ontvangt u een sms-bericht met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code heeft u ruim 2 dagen de tijd om uw medicijnen op te halen.
3. Als u iets moet betalen, dan staat dit in de sms vermeld. U kunt dan met uw pinpas betalen.
4. Als u een middel voor de eerste keer krijgt, dan kunt u dit middel in de apotheek ophalen. Wij kunnen u dan voorlichting geven over het gebruik van het nieuwe middel.

Wat kan er NIET via de uitgifte-automaat?

De uitgifte-automaat is niet geschikt voor koelkastartikelen en grote verpakkingen. Als de levering van uw medicijnen te groot is voor de uitgifte-automaat, dan wordt u gebeld om uw bestelling binnen in de apotheek af te halen (of te laten bezorgen).

Zelfzorgartikelen

De automaat heeft 24 uur per dag een beperkt assortiment zelfzorgartikelen beschikbaar. Denk aan middelen bij pijn, koorts, verkoudheid, hooikoorts, maag/darmklachten, maar bijvoorbeeld ook een koortsthermometer. Deze kunt u met uw pinpas betalen.

Nieuwsgierig?

Neem dan eens een kijkje bij de automaat! U vindt de uitgifte-automaat rechts naast de hoofdingang van DOK11 Gezondheidscentrum.

Interesse?

Meld u dan aan bij DOK11 Apotheek! Vul ons aanmeldformulier in.

Heeft u vragen of wordt u liever door een van onze medewerkers geholpen? Dan bent u natuurlijk gewoon van harte welkom in de apotheek!